Ympäristö ja laatu

Maarakentamista ympäristöä kunnioittaen. Maansiirto Mykkälä Oy:n laatu- ja ympäristöpolitiikka.

Ympäristöstä huolehteminen lähtee ihmisistä, joka onkin yrityksemme tärkein voimavara. Lajittelemme jätteet, kuljetamme polttoaineet huolellisesti ja kehitämme jatkuvasti uusia toimintatapoja. Olemme sitoutuneet turvallisuuskulttuurin jatkuvaan parantamiseen.

Kattavaan kalustoomme kuuluu useita eri koneita maarakentamisen eri työvaiheisiin. Pidämme nykyaikaisen kalustomme hyvässä ja turvallisessa toimintakunnossa. Koneiden viikkotarkastukset kuuluvat rutiineihimme.

Yrityksen päämääränä on suorittaa jokainen työ siten, että lopputulos on laadukasta. Laatu tarkoittaa meille aikatauluissa pysymistä, työmaakohtaisten riskien huomioonottamista ja työnjäljen tasalaatuisuutta. Laadunhallintajärjestelmäämme on tarkasteltu ulkoisesti ja se on RALA-laatusertifioitu.

Laatukriteerit täyttäviä, CE-Hyväksyttyjä maa-aineksia

Kaikki toimittamamme maa-ainekset täyttävät rakentamisen laatukriteerit. Ammattitaitoinen henkilöstömme, sekä Kemi-Tornion alueella olevat ottoalueemme takaavat erinomaisen toimitusvarmuuden. Käytämme kalliokiviaineksen murskauksessa alihankkijoita, jotka tuottavat meille palvelua ympäristö huomioonottaen. Palveluihimme kuuluu myös betonijätteiden murskaus hyötykäyttöön mara-asetuksen mukaisesti.